Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord liever niet.

Over WESound

Wereldwijd genieten onze festivals naam en faam. Ongetwijfeld ook door de mensen die achter de schermen van elk evenement een onvergetelijke ervaring maken. WESound uit Knokke is al jaren een vaste waarde in de sector en slaagt er in om elk event naar een hoger niveau te tillen.

Ons verhaal begon in 2000. Enerzijds is ons familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van geluid en licht. Anderzijds begeleiden en organiseren we zelf ook events. We zijn een hecht team. Zowel onze winkel als de verhuurafdeling wordt geleid door een telg van de familie. In alles wat we doen staat ons persoonlijke contact met de klant centraal. Door onze jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van events, kunnen we u steeds het juiste advies geven en hoogwaardige producten en producties aanbieden. 

Voor ons team is geen berg te hoog of opdracht te min. Elke uitdaging nemen we enthousiast aan. Daarbij verliezen we ook de laatste trends niet uit het oog. Meer nog, we gaan nu ook met onze eigen events en productlijn van light- en led-screens de markt op. Zo blijft WESound groeien en zien we ambitieus de toekomst tegemoet.

Wesley Vantorre

Technical & Eventmanager

Wesley is technisch hoofdverantwoordelijke van WESound, zeg maar het brein achter elk event. Met zijn praktisch inzicht en ervaring stuurt hij elke organisatie de juiste richting uit.

Jeffrey Vantorre

Sales & Eventmanger

Jeffrey bewaart als commercieel en administratief verantwoordelijke het overzicht over alle activiteiten. Hij is hét gezicht en aanspreekpunt van de firma en lost alle problemen, ook op locatie, in een handomdraai op.

Lily Neyts

Coördinatie & Rental manager

De coördinatie van alle het verhuurmateriaal loopt via Lily. Met een glimlach kijkt zij er op toe dat alles voorradig is en de klanten op hun wenken bediend worden.

Gianni Desmet

Technical

Benieuwd naar wat onze klanten van ons team en onze service vinden?

Ontdek onze referenties!