Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord liever niet.

Immo Deva – Knokke-Heist

Vastgoedmakelaar Immo Deva riep de hulp in van WESound om 4 nieuwe schermen te plaatsen. Elk scherm kan afzonderlijk of tegelijk aangestuurd worden om één of meerdere vastgoedprojecten te visualiseren.

Tweedeverblijvers zijn voor onze kust een belangrijke bron van inkomsten. Er zijn dan ook veel vastgoedmakelaars actief die hun projecten op allerhande manieren in de kijker willen zetten en zich zo proberen te onderscheiden.

Bij Immo Deva in Knokke-Heist mocht WESound 4 Samsung 46’ pro-schermen installeren, die aangestuurd worden met de nieuwste software die op de markt beschikbaar is. De schermen zijn bovendien, dankzij het complete AV-integratiepakket van WESound, ook erg makkelijk in gebruik.

“De schermen zijn een meerwaarde voor onze zaak, want ze brengen elke project haarscherp in beeld. WESound kent de audiovisuele wereld door en door. Dat bewezen ze al meermaals op hun events, waarbij ze steeds met creatieve oplossingen voor de dag komen. Hun professionele aanpak hebben ze nu naar ons vastgoedkantoor doorgetrokken.” 

Ons aanbod komen bezichtigen?
Advies of een helpende hand nodig?

Elizabetlaan 116-118
8300 Knokke