Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord liever niet.

Verhuur van betrouwbaar licht- en geluidsmateriaal aan een scherpe prijs

U wil een evenement organiseren, maar heeft er geen benul van hoe u dit moet aanpakken en welk materiaal u nodig heeft? Wesound helpt u alvast op weg, enerzijds met advies, anderzijds ook op logistiek vlak. Wij zorgen steeds voor een oplossing op maat.

Bij ons kunt u terecht voor professionele apparatuur zoals geluidsversterking, mengtafels, klankkasten, licht, schermen en displays. Al onze apparatuur is van topkwaliteit. Door steeds nauw samen te werken met onze leveranciers, hebben we een breed gamma en kunnen we zelfs in de drukste periodes zowat alle aanvragen de baas.

Uiteraard kunt u ook op de dag zelf op ons rekenen en zorgen wij voor bekwame technici die perfect op de hoogte zijn van de actuele veiligheidsvoorschriften en wetgeving. Zo kunt u met een gerust hart toeleven naar uw evenement en er zelf ook ten volle van genieten.

In deze catalogus vangt u alvast een glimp op van ons huuraanbod. Maar spring zeker ook eens bij
ons binnen. Zo kunnen wij u het juiste advies geven om nog meer uit uw evenement te halen en
werken we met plezier een persoonlijk én betaalbaar voorstel voor u uit.

Sound

Light

Video

Trussing

Rigging

Energy

Stage

Accesoires