Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord liever niet.

Richtlijnen

5 tips & tricks voor een geslaagde samenwerking

  1. Geen evenement zonder een goeie band of dj die iedereen van de sokken blaast. Zorg er wel voor dat de zaal vergund is. Vindt uw evenement in openlucht plaats? Vraag dan tijdig, minstens twee maanden op voorhand, een vergunning aan bij het gemeentebestuur. Zorg voor voldoende oordopjes, ingeval uw bezoekers hun oren willen beschermen. En bezorg ons tijdig de geluidsvergunning. Geef ook op voorhand door als u een meetverslag wil.
  2. Zorg voor sfeervolle verlichting die niet storend is en tegelijk voor meer veiligheid zorgt. Stuur ons op voorhand foto’s door van uw eventlocatie, dan kunnen wij de risico’s mee helpen inschatten.
  3. Plaats één of meerdere led-schermen met preventieve boodschappen voor de bezoekers.
  4. Zorg voor nuchtere helpende handen. Wij werken met professioneel materiaal van topmerken. Draag er zorg voor.
  5. Goeie afspraken maken goeie vrienden. Geef duidelijk aan wanneer u wil starten met de opbouw en de afbraak. Licht omwonenden in en zorg voor voldoende parkeergelegenheid om alle materiaal te laden en te lossen.