Mancave – West-Vlaanderen

Een plek in eigen huis waar je tot rust kunt komen, met knusse zeteltjes in een warm kader, waar je een film op groot scherm kunt bekijken, maar ook vrienden kunt uitnodigen voor een feestje. Wie droomt daar niet van? Voor een koppel uit West-Vlaanderen werd hun droom werkelijkheid. Ze richtten hun bijhuis als mancave in en Wesound zorgde voor de geluids- en lichtinstallatie.

Door de houten structuren straalt de ruimte warmte en gezelligheid uit. Niets doet vermoeden dat achter deze muren een hoogtechnologische multimedia-installatie zit. Wesound koos bewust voor luidsprekers van het merk K-Array. Onopvallend creëren ze een ongelooflijk geluid creëren. Ook de projectieapparatuur en de discoverlichting gaan naadloos op in het interieur.

De op maat gemaakte oplossing werd in nauw overleg met de klant uitgedacht. Een geluidstechnicus stond de klant permanent bij en lette op elke detail.“We hebben zelf geen technische achtergrond, dus de professionele begeleiding kwam van pas. Het is voor ons een geruststelling dat we kunnen rekenen op een partner met zoveel expertise. Als er ooit een probleem met de installatie is, weten we dat Wesound ons snel en doeltreffend kan helpen.”

Ook op zoek naar een multimediaoplossing op maat? Maak vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak